Avís Legal

  1. Identificació del titular de la web

Denominació Social: Encunyats CIP, S.A.
CIF: B08197295
Domicili Social: Carrer Narcís Monturiol, 6, 08187 Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona, Espanya
Telèfon: 938 44 96 73
Correu Electrònic: troqueladoscip@troqueladoscip.com
Lloc Web: https://troqueladoscip.com

  1. Propietat intel·lectual i industrial

El lloc web https://troqueladoscip.com, incloent-hi a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat de Troquelados CIP, S.A. o, si escau, disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web estan degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits als registres públics corresponents.

  1. Condicions dús del lloc web

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web d’acord amb la llei i aquest Avís Legal, així com la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. L’usuari s’obliga a abstenir-se d’utilitzar el lloc web amb fins o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web o impedir-ne la normal utilització o gaudi mateix per part daltres usuaris.

  1. Exclusió de garanties i responsabilitat

Encunyats CIP, S.A. no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar-se, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal, o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

  1. Modificacions

Encunyats CIP, S.A. es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través d’aquesta com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al seu lloc web portal.

  1. Enllaços

En cas que a https://troqueladoscip.com es disposessin enllaços o hipervincles feia altres llocs d’Internet, Encunyats CIP, S.A. no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Encunyats CIP, S.A. assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs de Internet.

  1. Política de privadesa i protecció de dades

En compliment del que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web https://troqueladoscip.com, s’inclouen als fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de Troquelats CIP, S.A.

Encunyats CIP, S.A. tracta la informació facilitada per l’usuari per tal de gestionar la seva relació amb nosaltres i oferir-vos els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per complir les obligacions legals. L’usuari té dret a obtenir confirmació sobre si a Troquelados CIP, S.A. estem tractant les seves dades personals, per tant té

dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

  1. Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre Encunyats CIP, S.A. i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.